Stora bloggare i Sverige

Även om bloggandet är ett världskänt fenomen finns det givetvis svenska bloggare och bloggerskor som sticker ut från mängden. Man tenderar ofta att relatera bättre till de man har i närheten och självklart kommer det att vara intressantare för svenskar att läsa om en svensk tjej istället för en amerikansk bloggare som bor i San Francisco. Det är helt enkelt lättare att relatera till svensken i de allra flesta fall. Därav finns det många svenska bloggare som anses vara inte bara berömda i Sverige, utan en del av dem har även tagit resten av världen med storm.

Några av namnen i listan känner du sannolikt redan till. Om du inte känner till alla svenska kända namn inom bloggvärlden behöver du dock inte oroa dig. Även om Kenza och Blondinbella är två namn som de allra flesta någon gång har hört är bloggvärlden en värld som ofta förändras. Det innebär att de som är stora idag inom bloggandet kan vara ute inom någon månad och bortglömda inom två månader. Detta är både goda och negativa nyheter för dig som vill bli berömd. Det kan vara lätt att få uppmärksamhet med en blogg. Det kan dock även vara väldigt lätt att tappa uppmärksamheten och det är viktigt att man ser till att vara försiktig med vad man skriver.

Detta vet de stora svenska bloggarna, till exempel Alexander Nilsson aka Kissie, som är känd för att hamna i blåsvädret emellanåt genom sina åsikter. När man bloggar bör man tänka på att man inte ska skriva något man inte kan stå för. Om du inte skulle kunna säga det du skriver till ett stort rum fullsatt med människor bör du helt enkelt tänka om och inte skriva det. Speciellt när du är ute efter att nå en stor publik inom bloggvärlden.

marinate