Hyr kontor på kontorshotell och maxa bloggen eller internetföretaget

Tillhör du dem som lyckats starta ett företag av din blogg eller webbshop? Eller håller du på att bygga upp din sajt för att en dag få inkomst från den? Riktig inkomst. Pandemin har gjort att möjligheterna på nätet är än större. Varför är då ett kontor på ett kontorshotell din väg framåt?

Hyra kontor – samarbeta

Du har drömt om att få jobba hemifrån, eller få sitta på ett kafé eller i stugan och arbeta. Så skönt. Samtidigt måste du ju få din/dina sajter att verkligen bryta sig loss från stagnationen, börja ge inkomst på riktigt. Du arbetar, skriver, skapar filmer och lägger verkligen ner arbete på att ditt internetföretag ska bli framgångsrikt. Men ändå får du inte ut lika mycket som du lägger in. Varför går det inte? Svaret heter samarbete och att jobba effektivt. För att nå ut digitalt måste du också nå ut IRL. Den digitala världen och den fysiska världen hör ihop. Genom att hyra ett kontor eller en kontorsstol på ett kontorshotell kommer du träffa människor, andra företagare att samarbeta med. Även om det är skönt att jobba hemifrån så behöver vi andra människor. Du kommer faktiskt jobba mer effektivt. Hyr din plats på ett kontorshotell på Kungsholmen, så arbetar du centralt med tillgång till många kaféer och restauranger.

Arbeta mer effektivt

Målet med eget företag är att du ska få en intressant vardag, utmaningar, bättre ekonomi och mer tid. Tid är pengar. För att lyckas måste du arbeta mer effektivt. Genom att åka hemifrån, “gå till jobbet”, så kommer du lättare att kunna koncentrera dig. Det är många som gillar att jobba hemifrån och inte alls vill åka iväg varje morgon. Ett tips är då att hyra en stol en par gånger i veckan. Du väljer att åka in till “kontoret” varje tisdag och torsdag, träffar andra företagare att samarbeta med och får ny inspiration.

marinate