Mobilen – ditt bästa bloggverktyg

Mobilen är verkligen ditt bästa verktyg som bloggare. Du tar med den överallt, kan snabbt skriva ner tankar, fotografera och filma. Du använder den också för att driva trafik till din sajt. Skydda din mobil med ett snyggt iPhoneskal så kan du tryggt plocka fram den överallt.

Snyggt iPhoneskal

En stor fördel med att använda Appleprodukter är ju att mobilen, iPaden och datorn samarbetar så bra. Det är perfekt för dig som bloggare. Eftersom mobilen är med överallt är det klokt att skydda den med ett snyggt iPhoneskal. Då kan du känna dig trygg när den är med på joggingturen eller om du råkar tappa den någonstans. Det är också lättare att känna igen sin egen mobil om den har ett skal och det ligger flera mobiltelefoner på bordet. Idag har också mobilen och mobilskalet blivit en slags accessoarer. Därför är det roligt att satsa lite extra på skalet så att det matchar din personlighet. Bra iPhoneskal att satsa på är see thru och silikonskal. Snygga skal som fungerar överallt. Helt enkelt klassiska. Du köper ditt iPhoneskal på Holdit som har skal som är 100 procent veganska.

Ditt bloggverktyg

Som bloggare är mobilen verkligen ett bra verktyg. Eftersom du har den med dig överallt kan du alltid skriva ner en tanke, lägg upp en bild på Instagram eller ta fina foton till din blogg. Du kan också använda den när du ska intervjua någon till din sajt. Dagens bloggar handlar ju alltid om ett ämne, och som bloggare måste du hela tiden hitta ny fakta och nya synvinklar som kan inspirerar läsarna. Om du brukar lägga upp bilder på dig själv på bloggen eller sociala medier är det smart att använda en selfielampa, så blir bilderna bättre.

Marknadsför bloggen

Såvida du inte skriver en blogg för din egen skull, så är ju målet att nå ut. Du vill berätta om din förening, din webbshop, ditt företag eller så vill du sälja någonting. Du har en tanke med bloggen och vill att den ska växa. Det är väldigt lukrativt att driva bloggar. Dock kräver det marknadsföring. Mobilen är därför bra att alltid ha till hands. När du ska marknadsföra din blogg är det klokt att du först tar reda på var din målgrupp primärt håller till. Skriver du om husbilar och vänder dig främst till personer som har passerat 50-strecket är Facebook en bra marknadsföringsplats. Har du däremot en modeblogg kan det vara smartare att finnas på Instagram och TikTok. Pinterest är också en väldigt bra plattform för att nå ut till läsare. Ju aktivare du är, desto större respons kommer du att få. Om du besvarar många frågor och interagerar mycket med dina läsare på sociala medier kommer de att bli mer intresserade att verkligen läsa din blogg. I början är det särskilt viktigt att vara engagerad, så att du bygger upp en mer personlig relation till dina läsare. Då är det skönt att bara kunna ta fram mobiltelefonen och skrolla Instagram, Facebook och TikTok, kommentera och läsa och på så vis marknadsföra din blogg.

marinate