Samarbeta och maxa din blogg och internetföretag

Du har en blogg eller ett internetföretag och nu vill du verkligen att sajten ska börja utvecklas. Eller så är du i startgroparna: du tillhör dem som vill få mer frihet i livet och vara din egen chef. Oavsett din situation kommer du att lyckas bättre genom att samarbeta – även på nätet.

Tjäna pengar på internet

Den ekonomiska kakan på internet är stor. Fler och fler inser att det är helt möjligt att arbeta hemifrån och leva heltid på ett internetföretag eller en blogg. Många internetföretag bottnar i en blogg, som utvecklas till en webbshop och olika konsulttjänster. Det spelar ingen roll om du utvecklar appar, är fotograf eller driver en trädgårdsblogg, det finns mycket pengar att tjäna på internet och du har stora möjligheter att utveckla ditt företag.

Satsa på att samarbeta

Ett fel som många gör är att de är för fokuserade på att få jobba hemifrån. Företagare som lyckas samarbetar med andra. Även dagens internetföretagare behöver samarbeta med andra för att verkligen gå framåt. Inte bara på nätet utan också IRL. Ett smart sätt att både arbeta mer effektivt och få andra företagare att samarbeta med är att hyra ett rum på ett kontorshotell i Stockholm hos Helio. Då maxar du dina chanser att verkligen lyckas. Och har roligare på jobbet.

Tänk framåt

Utvecklingen på internet går väldigt snabbt. Den sociala medieplattform som var inne igår kan vara passé imorgon. Om du ska kunna driva en blogg eller ett internetföretag som du kan leva på så måste du hela tiden hålla dig ajour med vad som händer. Du måste våga testa nya plattformer, använda nya digitala tekniker och ständigt fråga dig vad dina läsare och kunder kan vara intresserad utav. Genom att samarbeta med andra kommer du lättare att kunna se och höra talas om nya trender, och på så sätt följa med i marknadsutvecklingen.

marinate